Emmi kyseli kommentissaan neuvoja korttirinkiin. Kun aikoinaan rustasin rinkiä kasaan, halusin siitä mahdollisimman vapaamuotoisen, ilman tiukkoja sääntöjä. Ajatus on aina se, että koska on kyse kivasta harrastuksesta, niin ei tehdä siitä stressaavaa vaan iloista ja rentouttavaa puuhaa. Tarkoitus on ilahduttaa muita ja saada itse iloa!

Kun liittyy rinkiin, saa listan muista keräilijöistä. Sieltä voi sitten valita sopivat kaverit ja laittaa hänelle kortteja. Jokaisen kohdalla on sähköpostiosoite, jonka kautta voi vielä kysellä lisää, jos haluaa tarkennuksia. Kohteliasta on vastata ainakin jollain lailla saatuihin kortteihin, jos ei kykene laittamaan mitään takaisin.

Näin me saadaan kortteja hienosti kiertoon ja uusia samanhenkisiä kavereita. Rahakysymys tämä "leikki" ei saa olla. Kortteja saa siis "kerjätä" ihan mistä vaan ja laittaa niitä sitten kiertoon. Uusia kortteja ei tarvitse mennä ostamaan, sillä pääosin meillä kiertää kulkeneet kortit, jotka ainakin minusta ovat juuri niitä keräilijöitten aatelia!

Kaikki, ketkä ovat asiasta kiinnostuneita, voivat laittaa minulle sähköpostia ja laitan heidät listalle. Lista elää kaiken aikaa, joten postia tulee päivitetystä listasta kaiken aikaa.

Viihtykää korttien parissa, mutta muistakaa käydä välillä ulkona!!!