Harrastus on kivaa ja sellaista, että se kiinnostaa. Oli harrastus mikä tahansa, niin sitä ei tulisi harrastaa pelkästään rahallisesti hyötyen. Jotkut menevät harrastukseen niin, että tuntuu kuin muuta ei olisikaan. Kutsuisin tälläistä fanaattiseksi harrastamiseksi Pusu

Kukin tyylillään. Korttiharrastus on vienyt monen mukanaan. Minutkin, mutta vain osittain, sillä minulla on niin paljon muutakin elämää. Aktivoidun välillä pitkäksikin aikaa korttien maailmaan, mutta sitten se taas jää. Se minusta on hyvä, sillä on hyvä ottaa välillä etäisyyttä ja katsoa muitakin alueita.

Olen kuitenkin koko ajan jyvällä ja vaihdot pelaavat.

Eilen kävi muuten sellainen kämmi postilta,mikä on jo muutaman kerran tapahtunut. Tyttäreni postitti kirjeen ja liimasi oman os.tarransa kuoren taakse kohtaan lähettäjä. Posti toi sen hänelle. Kuori kauniisti takapuolelta leimattuna. Otin siitä kuvan ja tekisi mieli tehdä reklamaatio postille(en osaa käyttää sanaa Itella). Jotenkin on sellainen olo, että sieltä tulee hemmetinmoinen puolustuspuhe. En halua sitä, vaan vaadin, että jos me maksamme jatkuvasti korotettavia postimaksuja, niin homman ON toimittava!

No, tulipas tämäkin nyt kerrottua. Veimme kirjeen takaisin laatikkoon ja jännityksellä odotamme, kuin käy!