Nimittäin minä, mikä nyt ei sinänsä ole mikään uutinen. Syy on tällä kertaa Jaana Aallon korttien. Levittäydyin soffan nurkkaan ja aloin päivittää kortteja. Aikaa vierähti ja siinä samassa perse puutui ja niskat on ihan nakelissa. Silti en saanut kaikkia laitettua, kun kävi taas niin, että muovitaskut loppuivat. Aina sama juttu, juuri kun pääsee vauhtiin, niin sitten ei ole taskuja.

Olen yrittänyt metsästää niitä muovitaskuja netistä. Jos saisi halvemmalla kun ostaisi sellasen reilumman erän. Isoille korteille en oo saanut taskuja enää aikoihin. Jatkan etsintöjä.

Aallon kortit olisi laskettava. Kävi tässä taannoin, että sekosin laskuissa ja millään en viittis aloittaa 1, 2 , 3... mutta jos vaikka luettelosta laskisi ne pallukat, jotka olen merkinnyt. No, sitten kun minulla ei kerta kaikkiaan ole mitään muuta tekemistä.
1584576.jpg

On ne Jaana Aallon kortit vaan kauniita! Vaan, turha lähteä niitä metsästämään ilman luetteloa, sillä en muista näön perusteelle onko vai eikö ole. Joka kerta katselen osaa niistä korteista niin kuin en olisi ikinä ennen nähnyt. Eipähän kyllästy!
1584577.jpg