Täällä ollaan! Minulla on ollut olevinaan hoppuja ja sanoisko lievää saamattomuutta, kun en ole päivitellyt mitään. Kortteja tulee ja menee vaikka kuin paljon ja siitä olen iloinen. Pöytäni on kuin lähtevä laiva, mutta koitan sen välillä aina purkaa ja laittaa posteja menemään.

Sain tässä jokin aika sitten paketin ITELLALTA! Paketissa oli postimerkkikirja. Se oli eräänlainen lohduke siitä, että olen sitkeästi valittanut postin nirhaamista korteista. Siihen EI tule parannustaItku

"Esiintuomanne ongelma on nyt voitu paikallistaa lajittelukoneeseen, jonka toimittaja kehittää nyt ongelmaan ratkaisua. Mitään tarkkaa aikataulua emme toistaiseksi voi luvata, koska ongelman lopullinen ratkaisu vaatii pidempää kehitystyötä ja erilaisten vaihtoehtoisten ratkaisujen testaamista."

Voihan perse, en paremmin sano, sillä tämä teksti oli mukana olleessa kirjeessä ja se tarkoittaa sitä, että me saadaan jatkossa edelleenkin pilalle naarmutettuja kortteja!

Nyt posti vielä lakkoilee, eli harrasta tässä nyt sitten, kun valtaosa on mitä ilmeisemmin sitä mieltä, että ei kukaan enää nykyaikana mitään kortteja lähettele, saati kirjeitä.

Itkettää! Mutta silti, pidetään pintamme. Valitetaan joka ikisestä naarmuuntuneesta kortista! Me maksamme postimaksuja ja on vain kohtuullista saada se posti ehjänä perille!

Ugh! Olen puhunut!