Miten harjoitetaan korttivaihtelua!!!!
Nyt kerron siitä, kuinka se minun osaltani sujuu.

Kysytään korttivaihtokaveria ja vaihdetaan osoitteita. Lisäksi korttivaihtolistoja yms. muita vinkkejä ja ohjeita, jos haluaa. Määrät ovat ihan ok. Eli vaihdetaanko vaikka normaalipostimaksun verran eli 50g, jolloin kuoreen menee n.10 korttia. 100g maksaa 1,05€ ja siihen lähetykseen meneen n. 25 korttia. Seuraava erä voikin olla Helpostikuori, mihin saa mahtumaan aika reippaasti.

Itse en siis halua käyttää rahaa, vaan nimenomaan vaihtaa. Rahaa ei ole tai se menee elämiseen. Vaihtokauppa on huomattavasti hauskempaa. Minusta ainakin, kun en muutenkaan tykkää rahan käytöstä :)

Joskus menee niin, että vaikka saisin pienen kuorellisen kortteja, saatan laittaa takaisin Helpostikuorellisen, ihan vaan sen takia, että minulla saattaa olla niin paljon kortteja laittaa vaihdossa!

Joka tapauksessa, koko tämä vaihtelun tarkoitus on antaa ja tuottaa hyvää mieltä, joten mitenkään ryppyotsaisesti en ole mukana. Korttien keräily on harrastus ja mukava sellainen!

Jos joku haluaa alkaa vaihtelemaan, niin blogin sivulla on Korttilista, mistä näkee, mitä minulle voi laittaa. Osoitteen saa kun meilaa korttikori@gmail. com