Tänä aamuna päätin lähteä poikani kanssa torille, missä oli kirppari. Hissukseen kävelimme sinne ja aloimme kiertää myyjien pöytiä. Yhdellä myyjällä sitten oli kortteja vaikka kuinka paljon. Mutta, se tietää sitä, että jos sillai myy kortteja, että niitä on oikein kansioissa, niin hinnatkin ovat sitten korkeita. Minun taloudellinen asemani ei kärsi laittaa suuria summia kortteihin. Toinen juttu on se, että en yleensä osta yksitellen, enkä jaksa auringon paisteessa plarata niitä kortteja, etenkään kun ei pääse istumaan.
No, katselin yhden laatikon sisältöä sillä silmällä, että tein ehdotuksen myyjälle ostaa koko boxi. Sitten alkoi tinkiminen. Hän pyysi enemmän kuin olisin missään tapauksessa suostunut maksamaan. Sanoin oman hintani, joka oli enemmän kuin mitä olin ajatellut maksaa:) Myyjä tuli hiukan alaspäin, mutta ei tarpeeksi. Sanoin sitten, että en ota, että hän voi myydä ne kortit yksitellen. Jonkin ajan jahkailun jälkeen hän suostui ja sain kortit:)
Kotona minä sitten kävin ne läpi ja roskiin ei mennyt yhtään. Sain omiin kokoelmiini paljon ja lisäksi kaikille keräilykavereilleni!
Kivat kaupat!