Kiitoksia paljon mielenkiinnosta ja yritän nyt vastata kaikkiin parhaani mukaan. Niin ja Tervetuloa kaikki uudet vierailijat!!!

Päivi: "Kuppiliiteri" Loviisassa oli vain yksi osa erään talon takapihalla olevasta pitkästä aittarakennuksesta. Loviisassa on siis useita kohteita,missä pääsee pääsymaksun maksaneena käymään. Ihania vanhoja taloja ja sitten niitä kirppareita oli melkein joka pihalla. Kuppiliiteri oli siis yksi osa sellaista pitkää aittaa, joissa jokaisessa oli tavaraa aivan kamalasti, mutta esim, vain työkaluja tai vaatteita tms.

Korttikeräilyni on siis sitä, että kortteja säilytän kansioissa, muovitaskuissa. Sitten niitä on laatikoissa, ne joita en ole vielä käynyt läpi tai ne, jotka odottavat pääsyä muille keräilijöille. En leikkele mitään kortteja.
Suosikkitaiteilijani ovat Lisi Martin ja Jaana Aalto. Lisi Martin-sivustolle pääsee blogini sivusta. JaanaAallon Postikorttien Ystävät Ry:hyn kuulun, tietysti, kun sellaine on. Kotisivuja suunnitellaan :)

Korteista kerään mieluiten kulkeneita ja lähettelen itsekkin paljon kortteja, aina kun muistan ottaa osoitteet mukaan.

Mesikko: Saat mainostaa, toki! Sen verran vielä kerron, että otin Retro Heavenista kuvat vain siistimmästä nurkasta, sillä muutenhan se paikka on ihan kaaoksen vallassa, mutta tuskin häiritsee moniakaan...

Loviisa on siis erittäin kaunis ja kiva paikka. Voi siellä muutenkin käydä, mutta ne Wanhassa Wara Parempi-messut osuvat yleensä elokuun loppuun. Silloin siellä on "parasta" käydä.