Tänään, pyhäpäivän ratoksi, ajelin Helsinkiin ja takaisin. Paikka oli Karjala-talo, Käpylässä. Siellä oli Apollon postikorttitapahtuma, mutta myös Jaana Aallon Postikorttien ystävien vuosikokous.

Kiersin nopeasti Apollon myyjät ja ei tullut ostettua mitään. Siis, kun yleensä myyjät alkaa heti kysellä, että mitäs keräät? No, en jaksa kaikkea kertoa ja en koskaan osta yksittäisiä kappaleita, koska en millään muista, mitä minulla on. Olisin voinut ostaa jonkun sekalaisen kasan, mutta niitä ei ollut. Enkä jaksanut alkaa plarata, koska siellä oli tavattoman huono ilma.

Niinpä menin sitten sinne vähän ylemmäs, missä meillä oli kokous. Ostin arpakuoria 5 kpl ja sain ihania kortteja. Pääarvonta meni ohi suun, mikä ei sinänsä ollut mikään yllätys, koska arpaonneni on onneton.
Vuosikokous alkoi kahvilla ja kakulla, jonka aluksi vetäsimme oikein laulaen onnittelulaulun Jaana Aallolle, joka oli mukana! Hänen 50v-päivien rääppiäisiä me saimme juhlia.

Kun asiat oli käsitelty, oli vuorossa korttien myyntiä ja vaihtelua. Lähdin taas monta korttia "rikkaampana" kotio kohti.

Pakko sen verran taas kysellä, kuka, ken haluaisi alkaa Jaana Aallon kortteja keräämään, niin voisin auttaa alkuun Nauru