Helatorstain kunniaksi laittelin kortteja taas kansioihin, siis paikkakuntakortteja. En päässyt kuin puoleen väliin, kun se taas niin tuttu juttu kävi: muovitaskut loppuivat Itku

No, JOENSUUTA tuli täyteen 100kpl, joten siirsin sen omaan kansioonsa. Seuraavaksi on tulossa vaikka mikä kaupunki, sillä yli 90 kpl on aika monessa kaupungissa. Tarttee käydä taas kaupassa hakemassa niitä muovitaskuja.

Minä sain tilattua sellaiselta postimyyntifirmalta kuin Netgram, yhden ainoan kerran muovitaskuja. Maksoin tilaukseni heti ja odotin toimitusta lähes 2kk. Laitoin sähköpostia ja soittelin. Sain kuulla, että olin tehnyt virheen, kun olin maksanut etukäteen ja heillä niin ollen meni sen johdosta jotain sekaisin??? Kun sitten vihdoinkin sain ne taskut, ne olivat hyviä ja edullisia. Niin, että halusin niitä lisää. Tein uuden tilauksen, mutta en ole niitä saanut, en vaikka muistutin siitä vielä sähköpostilla. Siis, en loppupeleissä ymmärrä, miksi tälläinen firma ylipäätään on olemassa, jos ei kaupankäynti kiinnosta??