Tässä postikorttikeräilyn tuoksinnassa on pakko kertoa se, miten mukavaa on saada postia ja miten hauskaa sitä on laittaa.

Olen aina tykännyt kirjoittelusta ja kirjekavereiden määrää en ole koskaa kyennyt laskemaan. On siis ollut erittäin helppoa ujuttaa korttikeräily tähän lomaan. Vaihdot toimii ja uskoisin, että moni muukin tykkää siitä, kun posti kulkee.

Saan postia päivittäin. Joskus, mutta harvoin, tulee sellainen päivä etten saa mitään ja silloin sitä on kuin sairas Huuto . Onneksi kuitenkin sitä postia sitten taas tulee. Se on mukavaa.

Mutta - ihan yhtä mukavaa on se postin laitto. Tilaan postimerkkejä aina isosti postimerkkikeskuksesta ja heti sen jälkeen se alkaa... Ihan tolkuton homio laittaa postia, niin kauan kun merkkejä piisaa Nauru. Paniikki iskee aina siinä vaiheessa kun merkit alkaa olla lopussa. Uutta lastia ei ilkee tilata, ennen ku entiset on maksettu...

Aika "kamalaa" tämä harrastamisen tauti ja miten se välillä aktivoituu!

Tänään on Hämeenlinnan Verkatehtaalla korttitapahtuma. Pahus, kun en työn takia päässyt, mutta TE kaikki, ketkä siellä olivat, kertokaa kuulumisia!!!