Ei pitäisi aina valittaa, mutta kun on jo niin kyllästynyt siihen, kun jotain harrastaa, niin ei vaan mikään toimi. Kyse on siis jälleen Postin toiminnasta, se saamarin Itella. Jos siis siellä pilataan meidän postit niin, että pidän kohta näyttelyn niistä naarmuuntuneista korteista, niin ei sieltä saa enää postimerkkejäkään!!!

Olen iän kaiken tilanut postimerkit postimerkkikaupasta, niin nyt sekään ei onnistu. Ihmettelin, missä viipyy merkkini, niin kun katoin tilauserittelyä, siellä oli että, merkit ovat loppuunmyyty ja tilausta ei toimiteta??? Tein tänään uuden tilauksen ja tilasin joitakin eri merkkejäkin, koska olivat siellä verkkokaupassa. Kaikki sujui kuin tanssi, mutta kun sain sähköpostiini tilauserittelyn, KAIKKI merkit olivat loppuunmyytyjä ja tilausta ei toimiteta!

Eipä silti, että olisin saanut edes uusia merkkejä, joiden kestotilaaja olen. Laitoin, kyllä joo, palautetta, enkä jaksa enää olla edes sivistynyt, kun suoraan sanoen vituttaa. Mitään hyötyä ei kuitenkaan ole, kun posti vaan pahoittelee. Aina ne pahoittelee, mutta kun se ei vaan auta!

Pitäisköhän keksiä joku ihan uusi harrastus, kun tämä vaikka tuottaa niin paljon iloa, niin viime aikoina saa pinnani kiristymään Otsan rypistys