Sainpahan päivitettyä Helsinki-korttini. Niitä oli vino pino taas kertynyt ja oli siis jo korkea aika laittaa niitä kansioihin. Valitisin paikaksi meidän kulmasohvan ja sinne roudasin kaikki neljä painavaa Helsinki-kansiota. Sitten muovitaskuja, normaaleille ja "epänormaaleille" korteille. Lisäksi paperia ja kynä, että voin pitää lukua siitä montako korttia kertyy.

Aloitin lajittelemalla kortit. Sekalaiset, Suurkirkko ja muut kirkot, Esplanadi, Kauppatori, Hakaniemi, Helsinki mereltä jne. Helsinki-korteista lemppariaihe on Suurkirkko ja niistä korteista voisin virittää pian ihan oman kansion.
Sitten otin ensimmäisen kansion syliin ja aloin käydä läpi kortteja. Suurin osa korteista meni vaihdokkikasaan eli vinkvink, jos jotakuta kiinnostaa Helsinki-kortit, niin täällä olisi:)
1332795.jpgEmännän kaapin alaosa on täynnä korttikansioita ja oikealla on ne neljä kansiota Helsinkikortteja. Niiden päällä oleva pullukka kansio on Tamperekortteja...

Parin tunnin rupeaman jälkeen homma oli suoritettu ja olin 63 Helsinki-korttia rikkaampi eli yhteensä minulla on nyt kortteja pääkaupungista 1627 kpl.